
CHOCOLADE GANACHE GEBAK
Artikelnummer: 2420
Handgemaakte chocolade bavaroise taart afgewerkt met een topping van chocolade bisquit, chocolade ganache, karamel en gehakte pistachenoten
Handgemaakte chocolade bavaroise taart afgewerkt met een topping van chocolade bisquit, chocolade ganache, karamel en gehakte pistachenoten.
De taart is gemaakt op een sloffenbodem.
Een heerlijk gebakje, of te gebruiken als dessert.
Doosinhoud: 2 x 12 punten
Gewicht per punt: circa 140 gram
Na ontdooien 4 dagen houdbaar bij 7 graden
Artikelnummer: | V0288 |
Doos inhoud: | 2 x 12 punten |
Prijs per: | punt |
Hoofd categorie: | Gebak |
melk | wel |
lactose | wel |
ei | wel |
soja | wel |
gluten | wel |
vis | niet |
schaaldieren | niet |
noten | wel |
pinda's | niet |
sulfiet | niet |
selderij | niet |
sesam | niet |
lupine | niet |
mosterd | niet |
weekdieren | niet |
Prijzen zijn alleen zichtbaar met een account.